Wikipedia-gründeren Jimmy Wales forbeholder seg retten til å skrive om en restaurant han liker. Mens andre i Wikipedia-systemet mener han burde stoppes.

Annonse


Dumpet kjæresten på Wikipedia

Når traff de hverandre, når ble det slutt – og villedet han brukerne da han endret kjærestens Wikipedia-artikkel? Det er muligens en storm i et bittelite vannglass, men mange Wikipedia-brukere har latt seg engasjere av denne bisarre historien.

Avviser utilbørligheter

Wikipedia-gründer Jimmy Wales har sett seg nødt til å legge ut en forklaring på Wikipedia etter at han blir anklaget for å ha redigert kjærestens leksikonoppføring mens de var sammen. Dette ville gjort ham inhabil, og er i strid med Wikipedias internregler.

Wales avviser alle utilbørligheter. Han presiserer at forholdet nå er over, og at det ikke hadde begynt da han var inne og rettet i oppføringen til tidligere Fox News-kommentator Rachel Marsden.

Selger skittentøyet på eBay

Nå slår Marsden tilbake. Rasende over å ha blitt dumpet offentlig på Wikipedia, har hun lagt ut lagrede lynmeldingsutvekslinger som skal bevise at Wales var fullt klar over at endringene han foretok var i strid med Wikipedias interne regelverk.

Annonse


Marsden har også lagt ut klærne Wales hadde lagt igjen hjemme hos henne til salg på nettauksjonen eBay. Her presiseres det at de er vasket to ganger for å få ut lukten som var begynt å infisere leiligheten hennes.

Noen skittentøyvasker er det kanskje greit å ta innenfor hjemmets fire vegger…

Kilde:
The Register