RYDDER OPP:  Readybot tar seg av den kjedelige kjøkkenvasken.

Annonse


Denne roboten vasker kjøkkenet for deg

Med mindre du er en av de få som faktisk liker å vaske, tipper vi du leser denne nyheten med interesse. Readybot kan nemlig spare deg for mange timers kjedelig pliktarbeid som du heller kan bruke til morsomme ting. Spille Monopol, for eksempel.

Vil bane vei med readybot

Skaperne er en gjeng robotentusiaster som kaller seg Readybot Robot Challenge. De har bestemt seg for å skape en robot som baner veien for forbruker-roboter, og nå tror de de har funnet løsningen:

– Vi tror folk vil ha en robot som kan vaske kjøkkenet, sier prosjektleder Tom Benson til Engadget.

Readybot er på størrelse med en oppvaskmaskin, og kan forløpig gjøre unna omtrent halvparten av kjøkkenvasken din. Benson mener roboten etter hvert vil være istand til å spare deg for 80 prosent av plikttjenesten din. Se Readybot i aksjon nedenfor:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse