mario kart

Annonse


Mario Kart Wii på vei

Nintendo spyr ut etterlengtede nyheter i dag. Minutter etter at vi fikk pressemelding som bekreftet norsk lansering for Wii Fit, tikker det inn beskjed om at Wii-versjonen av Mario Kart får spikret europautgivelse.

Masse nytt

Det nye spillet vil inkludere 16 nye baner, nye figurer, biler og våpen, og for første gang også motorsykler. Det vil være mulig å legge Mii-ansiktene på figuren du spiller som, og spillet vil også støtte fullverdig flerspiller.

Med Mario Kart vil det følge et ratt-tilbehør som du vil kunne sette Wiimoten inn i. I tillegg vil man kunne spille med både den klassiske kontrolleren til Wii, og GameCube-kontrolleren, slik at det bør være enkelt å finne en optimal kontrollmetode.

Mario Kart Wii slippes altså i Norge 11. april, og vi gleder oss allerede. Full anmeldelse kommer selvsagt rundt den tid.

Nå trenger vi bare bekreftet dato på Super Smash Bros!

Annonse


Annonse