LGOK

Annonse


Her er nye LG-mobiler

Nyhetene fra GSMA-kongressen fortsetter å strømme inn, og det er jo ikke bare Sony Ericsson og Nokia som lanserer nye modeller.

LG viste frem flere nye telefoner, og fellestrekket er fokuset på berøringsskjermer, høy hastighet og tung multimediafunksjonalitet.

Full av funksjoner

Toppmodellen heter KF700, og skryter på seg tre separate inntastningsmetoder, takket være tastatur, berøringsskjerm og et navigasjonsjul. KF700 har også et fint tre tommers display, støtter turbo-3G for optimal nedlastningshastighet, og har ellers de fleste funksjonene man forventer fra en moderne telefon. Inkludert tre megapikselskamera.

LG KF600 er en lignende telefon, med litt begrensede spesifikasjoner (ingen super-3G her). Denne har imidlertid to separate berøringsskjermer, der den mindre brukes til dynamisk navigasjon gjennom ikoner som endres etter behov. Her er det også plass til kamera på tre megapiksler.

Annonse


LGOK2

For moteslaver

KF510 er en elegant motemobil, også med pekeskjerm, tre megapikselskamera, støtte for EDGE og QVGA-skjerm. Den er rimeligere enn de andre nyhetene, men retter seg samtidig mot de mer stilbevisste.

Så mens Nokia satser på GPS, går LG for trykkskjerm og interessante navigasjonsmetoder. Alle disse modellene skal være tilgjengelige utover våren i norske butikker.

Annonse