Hopp til navigasjon Hopp til innhold
DYRT NEDERLAG: Toshiba har måttet bite i det sure eplet og innse at formatkrigen er tapt. Det kan bli dyrt for selskapet.

Prisras på HD DVD

Desperate eller smarte? Konkurransen tilspisser seg.

Trodde du at HD-format-krigen var over sånn uten videre? Vel, det er den ikke til tross for den mye omtalte krisen for HD DVD.

Toshiba, den viktigste produsenten av HD DVD-spillere, har nylig satt ned prisen på samtlige av sine avspillere, noe som kan tolkes som siste krampetrekning. Så vidt vi vet gjelder disse prisnedsettelsene riktignok bare i USA, men det er uansett interessant å følge med på.

Temmelig billig

Den billigste spilleren til Toshiba, HD-A3, skal nå koste 149.99 dollar, som tilsvarer rundt 815 kroner. Den dyreste, HD-A35, reduseres til 299.99 dollar, altså 1.250 kroner. Som sagt, disse prisene gjelder overhodet ikke i Norge, men med litt flaks kan vi kanskje se frem til noe tilsvarende i tiden fremover?

Samtlige av disse spillerne leveres med 5 filmer.

Amazon.com har de siste dagene også kjørt tilbud på HD DVD og Blu-ray, med 50% prisreduksjon. Det skulle vi gjerne sett her hjemme, uansett format. Vi er lei av å betale 230 kroner for filmene.

Kilde

Stikkord: hd