Denne spilleren fra Toshiba får neppe bein å gå på i dagene som kommer. I USA ryktes det at  folk står i kø for å returnere den...

Annonse


– Returnerer HD DVD

I følge det nettstedet Gizmodo kaller troverdige kilder har folk i USA nå begynt å ta med seg nyinnkjøpte HD DVD-spillere tilbake til butikken og forlange pengene tilbake.

– Ingen vits

Årsaken skal være at det rivaliserende HD-formatet Blu-ray nå ser ut til å ha vunnet krigen. Dermed er det mange som nylig kjøpte HD DVD-spiller som ikke ser noen framtid i mediet de investerte i.

I følge flere kommentatorer på Gizmodos sak er imidlertid HD DVD-spillere så billige at det knapt er noe vits i å returnere dem. Enkelte påstår at de har kjøpt spillere helt ned i 100 dollar.

I tillegg påpeker mange gratisfilmene du får med på kjøpet om du kjøper enkelte modeller nesten verd hele kjøpet. Noen spillere oppkonverterer i tillegg standard DVD-film til 1080p, og det er i seg selv verd investeringen, hevder andre.

Annonse
3000 i Norge

Elkjøp-kjeden i Norge selger fortsatt Toshibas HDE1-spiller til like under 2000 kroner, mens konkurrenten Lwefdal (som har samme eier) tar en tusenlapp mer for samme spiller.

Man kan vel trygt anta at køen av kunder som skal ha spillere neppe blir stor. Hvor stor køen av sinte og skuffede HD DVD-førjulskjøpere foran disken blir, tør vi derimot ikke spå.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse