Hopp til navigasjon Hopp til innhold
lbc

Little Big Planet i september

Lenge å vente på spillfremtiden

PS3-eksklusive Little Big Planet er blant spillene vi gleder oss aller mest til i 2008. Det er en unik tittel som lar spillerne designe egne brett, og opptil fire personer kan spille gjennom dem med sjarmerende tøyfigurer. Spillet vil la deg dele brett med kompiser, slik seg hør og bør i disse Web 2.0-dager. Selve spillbarheten virker også veldig lovende, med mye fysikkbasert moro.

Høsten

Vi hadde håpet på en vårlansering for Little Big Planet, men nå har Sony bekreftet ovenfor britiske Eurogamer at spillet slippes først i september. Med andre ord kan vi allerede begynne å glede oss til den store 2008-høsten, selv om vi såvidt har kommet gjennom forrige høst med vettet i behold.

Vi har spilt Little Big Planet, og du kan lese våre førsteinntrykk, med video, her. Vi får garantert mulighet til å forhåndsteste den unike tittelen flere ganger før lansering, så følg med for nytt om spillet i tiden fremover.

Stikkord: little big planet, playstation, ps3