Kanskje ikke helt kurant personvern på Apples telefon, men på den annen side kan den hjelpe til med bevis mot kriminelle.

Annonse


3G iPhone bekreftet

Apple vil komme med en ny utgave av iPhone som støter høyhastighets Internett (3G). Det kunne toppsjefen Randall Sephenson i teleselskapet AT&T røpe overfor MacWorld under en førjulsmiddag.

Bare EDGE ennå

Meldingen kommer ikke som noen stor overraskelse. For skal Apple kunne konkurrere på det europeiske markedet, må telefonen deres støte 3G-nettet. Dette nettet er godt utbygd over hele Europa og i deler av Asia, men er mindre utbredt i USA.

I dag støtter iPhone bare EDGE – i tillegg til WiFi og Bluetooth.

Tidsnok for Norge?

Det er imidlertid usikkert om det er den nye 3G-modellen som vil komme når iPhone lanseres i Norge en gang i løpet av 2008. mange nordmenn vil trolig utsette kjøpet om bare EDGE-modellen er tilgjengelig i butikkene.

Annonse


Like før jul uttalte finansanalytiker og Apple-ekspert David Bailey at det kommer en helt ny iPod-modell i løpet av 2008.

Bekreftet

Denne modellen skal i følge Bailey i tillegg til 3G ha et nytt, tynnere design og mer minneplass.

Diise opplynsingene er ikke bekreftet vrken av Apple eller AT&T. Men 3G r i hvert fall bekreftet av teleselskapet som har eksklusiv bindingsavtale med Apple i USA.

Annonse