Hopp til navigasjon Hopp til innhold
MOT MOBBING: Britene vil bruke YouTube mot mobbing. (Ill.: YouTube)

YouTube tar grep mot nettmobbing

Britiske kjendiser støtter kampanje.

Mobbing og trakassering på nettet blir et stadig store problem for de yngre generasjonene. Videoportalen YouTube tar nå grep mot fenomenet ved å åpne en egen kanal der ungdom skal få snakket ut om mobbing.

Vil stoppe mobbingen

YouTube-kanalen Beatbullying er en del av et samarbeid mellom YouTube og den veldedige anti-mobbeorganisasjonen Beatbullying. Her oppfordres ungdommer til å poste meldinger og video som en del av en større kampanje mot mobbing.

Britiske kjendiser som Boyzone og Girls Aloud vil støtte kampanjen. Beatbullying-sjef Emma-Jane Cross er overbevist om at kampanjen vil bli en suksess.

BBC

Stikkord: internett, youtube