Hopp til navigasjon Hopp til innhold
HD_DVD_offer[1] (Ill.: Toshiba)

Supertilbud på norsk HD DVD

Formatkrigen er kommet til Norge.

Nå er formatkrigen for alvor kommet også til Norge. For oss betyr det lavere priser og bedre tilbud. Nå er det Toshiba og HD DVD som bruker sitt sterkeste kort – priskutt – for å øke antall solgte spillere her til lands etter at Blu-ray har fått være nærmest enerådende takket være PlayStation 3.

Gratis filmpakke på kjøpet

Dersom du kjøper en HD DVD-spiller før 31. januar 2008, gir Toshiba deg fem gratis filmer på kjøpet. Det eneste du behøver å gjøre er å sende inn et bestillingsskjema og en kopi av kvitteringen. Tilbudet gjelder også ved kjøp av HD DVD til Xbox 360.

HD DVD til Xbox 360 koster mellom 1600 og 2000 kr i norske butikker. Toshibas spillere varierer i pris fra ca. 3000 kr og oppover.

Det beste tilbudet vi fant etter et raskt søk, var hos Komplett, der de selger den nye europeiske modellen Toshiba HD-EP10 for 2995 kr. Til sammenligning koster en dedikert Blu-ray-spiller ca. 5500 kr. Imidlertid får du PlayStation 3 med Blu-ray helt ned i 4000 kr. Det er ventet at PS3 vil bli en av de store slagerne under juletreet etter priskuttet.

Edit: Også Elkjøp har HD DVD på billigsalg. Nå kan du få modellen Toshiba HDE1 for 2495 kr. Denne har imidlertid ikke støtte for 1080p.

Stikkord: lydogbilde