Hopp til navigasjon Hopp til innhold
UTSPEKULERT: Slapp sikkerhet hos nettpokerselskapene er bare en av faktorene som lar kriminelle svindle intetanende nettpokerspillere. (Ill.: Foto: Per Ervland)

Nettspiller mot Giske

17-åring starter opprop mot betalingsforbud.

Kulturminister Trond Giske forkynte tirsdag denne uka at regjeringen vil gjøre det forbudt å sende penger til pengespilloperatører på Internett.

Privat aksjon

Lovforslaget er ligner mye på den loven som for litt over ett år siden trådte i kraft i USA.

17 år gamle Fredrik Gyllensten – har startet et nettopprop mot forslaget.

Tjener gode penger

Gyllensten skriver blant annet:

På denne tiden sitter jeg normalt å gjør klar mine betting tips for inneværende uke, men nå har jeg noe mye viktigere å gjøre; Nemlig å sikre mitt framtidige arbeid (jeg tjener meget gode penger på betting), samt sikre Nordmenn (sic) valgfrihet. Jeg ønsker ikke å leve i et land hvor staten bestemmer hva DU skal bruke DINE penger på – spesielt når det innebærer å ulovliggjøre den private virksomheten og gi et totalt monopol til Statlige selskaper.

Ved siden av nettspillingen er Fredriks store lidenskap golf.

Stikkord: nettgambling