SMÅFREKK:  Sebastian Klein søker jobb hos Google med denne annonsen.

Annonse


Vil presse Google til å gi ham jobb

Den tyske nettverksadministratoren Sebastian Klein har kommet opp med en oppfinnsom, men muligens ikke veldig populær måte å søke jobb hos Google på.

Kapret Google-domener

Klein har registrert flere Google-relaterte domener i sitt eget navn, blant annet adwordsgoogle.de, docsgoogle.de, gdrivegoogle.de og translategoogle.de. På alle disse nettstedene ligger det nå åpne jobbsøknader fra Klein på forskjellige språk.

På ubehjelpelig engelsk gjør Klein det klart at han ikke kan tenke seg en hvilken som helst jobb. Han vil gjerne ha en stilling som koordinator for intern IT-sikkerhet, og må kunne reise til Køln hver helg for å treffe sin datter.

– Søk på gamlemåten!

– Jeg vil gjerne yte mye og også bli betalt godt. Klart er jeg klar for å gi tilbake for pengene hvis jobben er morsom, står det blant annet i den originale jobbsøknaden.

Annonse


I en kåring utført av magasinet Fortune ble Google kåret til verdens mest attraktive arbeidsplass. Klein vil derfor få sterk konkurranse om en eventuell jobb. En talsmann for Google gir Klein honnør for originalitet, men anbefaler at han prøver å få seg jobb på normal måte.

Kilde:
The Age.