Hyperaktiv...innimellom:  Lasse Gjertsen forteller om milliontreffene på YouTube, MTV-jobben han ikke tok, og den animerte TV-serien han nå jobber med å få på lufta.

Annonse


YouTube- Lasse klar for TV

Lasse Gjertsen (23) fra Larvik oppnådde umiddelbar stjernestatus på nettet da et av de eksperimentelle videoprosjektene hans fra filmskolen i London ble lagt ut på YouTube for ett og et halvt år siden.

I dag, 19 publiserte videoprosjekter senere, kan «YouTube-Lasse» skilte med nærmere 20 millioner visninger og status som en kreativ, oppfinnsom og dyktig animatør og filmskaper.

– Postman Pat med penishumor
Nå bor han i Kristiansand, og bruker tiden mellom filmfestivaler og forelesningsoppdrag til å jobbe med sitt nyeste prosjekt; en animert TV-serie. Hovedrollene i serien skal spilles av dukker, og Gjertsen lover å herse med Norge så godt han kan.

– Det blir Postman Pat med penishumor. Det kommer til å bli et veldig barnslig uttrykk med voksent tema. Det som blir bra er at vi kan ta utgangspunkt i det norske samfunnet og voldta det, rett og slett…for humorens skyld, sier Gjertsen til ITavisen.

Annonse


Sikter seg inn mot NRK
Serien er foreløpig i forproduksjon, og Gjertsen samarbeider med en kompis og filmselskapet Alligator (Himmelfall, Villmark). Målet er å få serien vist på NRK3.

– Jeg har vært og pratet med NRK, og de virket veldig positive. Nå må jeg bare jobbe litt ekstra nå, så de sier «kjempeja», fordi det er bare litt sånn «njaaa» foreløpig, forteller Gjertsen.

Se intervjuet
Vi var hjemme hos Gjertsen og tok opp et lengre intervju, som du kan se nedenfor.

Husk også få med deg KLiKK #14 (kommer fredag 5.10), der vi viser flere utdrag fra intervjuet, og blant annet får Lasse til å røpe hvordan han teknisk gikk fram for å produsere sine to mest berømte videoer: Hyperactive og Amateur.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse