FORT FRAM:  Nå vil Posten at du skal kunne hente nettpakkene samme dag som de er bestilt.

Annonse


Automat gir pakker på dagen

Posten Norge vil nå lansere postautomater som vil gjøre at du kan hente pakken din allerede samme dag som den er bestilt på nettet.

Ved bestilling vil nettkunder få oppgitt en PIN-kode som kan brukes på automaten. Automaten vil også ha betalingsløsninger.

Økt fleksibilitet

Dersom nettbutikken har avtale om automatutlevering med Posten, vil kunder som bestiller om kvelden kunne hente pakkene sine neste morgen. Dette gir økt fleksibilitet for kundene, da disse ikke lenger er avhengige av å rekke postkontoret i åpningstiden.

Postautomater er ikke noe nytt konsept. Både England og Tyskland har flere hundre postautomater. Foreløpig vil 20 automater utplasseres i Drammen, Stavanger, Bergen, Oslo, Kristiansand og Trondheim. Dersom disse er en suksess vil det komme automater flere steder i landet, skriver Posten i en pressemelding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse