celebrity62

Annonse


– Medison-maskinene ikke på vei

Fullt kaos rundt billig-laptopene fra Sverige.

Ingen maskiner på vei

Selskapet 2Checkout som tar seg av transaksjonene mellom kundene og Medison avslører nå at maskinene likevel ikke er på vei, selv om kundene fikk epost-bekreftelse på akkurat dette.

2Checkout forteller at de har blitt kontaktet av flere personer som har fortalt at de har fått sine maskiner. Ifølge selskapet har dette blitt gjort i et forsøk på å lure ut informasjon

– Diskusjonene på nettet har vært enormt intensive. Vi har blitt kontaktet av et antall personer som sier de har fått maskinene, blant annet bloggere og ventende kunder som prøver å bløffe til seg informasjon, forteller Geno Arce i 2Checkout.

Annonse


Maskinen eksisterer

Geno Arce bekrefter at maskinen er ekte.

– Valdi (Medison-sjefen) har vært her med et eksemplar. Vi har sett et fungerende produkt og diskutert forettingsmodellen deres. Jeg kan bekrefte at maskinen eksisterer.

Arce mener at grunnen til at maskinene enda ikke er levert er Medisons problemer med å finne en distributør.

Ifølge Arce har mer enn 7000 personer bestilt laptopen. Selskapet har nå fått en deadline av 2Checkout. Om maskinene ikke leveres innen deadlinen som selskapet ikke vil røpe, får kundene pengene tilbake.

– Alle pengene er hos oss. Først når kundene bekrefter at maskinene har dukket opp så sender vi pengene videre til Medison, forklarer Arce.

Kilde:
IDG.se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse