Kringkastingsorkesteret skal fremføre stykker fra en lang rekke velkjente dataspill. Bildet er fra en tilsvarende konsert i Stockholm.

Annonse


Storslått spillkonsert til Norge

Hvis du noensinne har ønsket å høre musikken fra favorittspillet ditt i ordentlig stort format, har du sjansen nå. I oktober settes det nemlig opp et stort show i forbindelse med Elektrofil-messen, der hele Kringkastingsorkesteret skal fremføre stykker fra en lang rekke velkjente dataspill.

Nøyaktig dato for konserten er fredag 26. oktober, og den vil finne sted i Lillestrøm, på Norges Varemesse.

Mange storspill

Musikken vil fremføres av orkesteret med kor, og store videoskjermer vil vise spesialdesignet materiale. Det er flere kjente titler som Halo, Final Fantasy, World of Warcraft, Zelda, Mario og Metal Gear Solid som skal få musikken sin tolket av orkesteret, og i tillegg vil vi få høre medleyer fra ordentlig gamle Commodore 64- og Amiga-spill.

Konserten har vært fremført flere steder rundt om i verden, til overveldende suksess. Det hele tar cirka to og en halv time, og arrangørene lover en forrykende opplevelse.

Annonse


Billetter til konserten kan kjøpes på billettservice.no, og koster 495,-/395,- + avgift.

Du kan følge med på informasjon om konserten på de offisielle sidene.

Vi synes konserten virker som en spennende ide, og gleder oss til å overvære det. Husk også at allerede på fredag 28. september kan du se musikken fra Halo-trilogien fremført live av Sølvguttene og Ronni Le Tekrø på Jakob Kirke i Oslo. I forbindelse med lanseringen av Halo 3, naturligvis.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse