95065

Annonse


Nordmann hacket iPhone

Svensken Jakob bruker iPhone med svensk kontantkort helt uten problemer. Også en norsk iPhone-eier meddeler at han har fått det til.

Også i Norge

Også en norsk iPhone-eier har fått til hacken. På forumet til mac1.no forteller brukeren magnerlu90 at han har klart å bruke telefonen her i Norge med samtaler inn og ut og SMS, EDGE og GRPS.

Også YouTube fungerer via Netcoms EDGE-tilkobling.

Magnerlu90 fikk til hacken med et Netcom-abonnement og SuperSim-metoden.

Annonse


Enkel hack

Etter å ha fulgt en guide på nettet fungerer Apples telefon i Sverige med kontantkort, lokaltakst, SMS og EDGE. Det er den såkalte SuperSim-metoden svensken har brukt for å få det til.

Det eneste man trenger for hacken er et sim-kort versjon 1, kortleser, SilverCard og en kabel.

Jakob forteller at den største utfordringen var å finne et versjon 1 sim-kort siden alle i dag bruker versjon 2 og 3. SilverCard-kortet brukes som klonekort.

Billig

Svensken forteller at det alt fungere, og det med lokaltakst. Til sammen skal han ha brukt under 1000 svenske kroner for utstyret som trengs for å få telefonen til å fungere.

Det er fortsatt en mulighet for at Jakobs abonnement fra Tele2 blir stengt siden sim-kortet hans ikke er originalt.

Slik fungerer SuperSim

SuperSim-hacken går ut på at man kopierer informasjonen fra AT&Ts sim-kort og fra et svensk sim-kort til et helt nytt kort uten noe informasjon.

Informasjonen på kortet blir så modifisert så Tele2 kjenner igjen kortet som sitt eget, mens telefonen tror at den har AT&T sim-kort installert.

Etter dette må telefonen aktiveres med et spesielt program utviklet av hackerne så man slipper iTunes. Etter dette kjenner iTunes igjen mobilen som om den skulle hatt et gyldig AT&T abonnement.

Kilde:
IDG.se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse