celebrity62

Annonse


– Billig-PC er ikke bløff!

Det svenske selskapet Medison påstår at de skal klare å lever en fullblods, bærbar Linux-PC til 860 norske kroner.

Svindel?

På nettet blir selskapet kalt et regelrett svindelforetak, og mange stiller spørsmål ved om det i det hele tatt er mulig å produsere en så billig bærbar PC med de spesifikasjonene selskapet lover.

Medison-direktøren Valdi Ivancic innkalte i går til pressekonferanse i Stockholm, der han ville forklare seg om påstandene.

Kunne ikke svare

Men etter pressekonferansen var de fleste journalistene enige om at Ivancic ikke akkurat haddes tyrket sin troverdighet.

Annonse


Blant kunne han ikke gi noe klart svar på hvem som skulle produsere PCen, ut over at selskapet selv disponerer en monteringsenhet i Brasil.

Fastholder dato

– Medison har et partnerskap med en produsent. Jeg var i kontakt med dem så sent som i går natt. Vi har ikke gå ut og fortelle selskap det er av frykt for at dette kan skade andre selskaper de har forbindelser med. det har jo vært sagt at vi kan ødelegge marekdet for en del av våre konkurrenter, svarte Ivancic.

Han fastolder at PCen er leveringsklar 15. august, og at prisen fortsatt vil ligge på rundt en svensk tusenlapp.

Vil bli statsminister

Det øket ikke akkurat Ivancics troverdighet at han heller ville snakke om sine politiske ambisjoner enn å svare konkret på sprøsmål om PCen.

Medison-sjefen har en karriere som lokalpolitiker bak seg, og kunne nå fortelle at han tenker på å stille som svensk statsministerkandidat. Noe som trolig vakte en viss munternet i salen.

Kilde:
ComputerSweden

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse