imac_brushed_aluminum_keyboard_full

Annonse


Rykter om nytt super- tastatur

Det nye tastaturet ser unektelig luksuriøst ut. Det er svært flatt, og bygger ikke mer enn en halv centimeter. Utførelsen er i børstet aluminium, og knappene er identiske med dem man finner på Apples bærbare MacBook.

Stiv pris

Et netsted i Hong Kong selger angivel tastasturene allerede for 153 amerikanske dollar – om lag 900 kroner. Med moms og norsk «plunder og heft» – og med forebehold om den kinesiske selgeren driver svartebørs – burde prisen her hjemme da lande på ca. 1200 kroner. Noe som må sies å være relativt stiv pris for et PC-tastatur.

Tastaturene skal etter planen lanseres i disse dager. Apples nettbutikk Apple Store har vært ustabil de siste dagene, og flere tror at dette har sammenheng med lanseringen av de nye tastaturene.

Bildene fjernet

Bildene av tastaturet ble opprinnelig lagt ut på denne kontoen på fotosamfunnet Flickr, men er nå fjernet. Likevel ligger de fortsatt flere steder på nettet -blant annet på bloggen Engadget.com.

Annonse


Hvem som har fjernet eller bedte om at de ble fjernet, vites ikke. Men Apple er kjent for å være nådeløse mot de som legger ut spionbilder. Nylig fikk de fjernet en video som angivelig var et opptak av den nye iPod-serien.

Vanligvis informerte kilder nær Apple sier også at en ny serie iPod også står klare til å bli lansert like etter at vi skriver 1. august.

Oppdatert: 31/7-2007 kl. 15.11

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse