Annonse


Ranger vennene dine

Dersom du ikke synes vennelistene i Facebook er tilstrekkelige, kan tjenesten FriendChart være noe for deg. Tjenesten gikk nylig på nett for beta-testing, og skal etter planen lanseres i januar til neste år.

Ved første øyekast

Slagordet for tjenesten er «Your friends at a glance», eller oversatt – Dine venner ved første øyekast. FriendChart lar brukere opprette vennelister, og man kan gi hver person på listen en karakter avhengig av hvor mye man liker eller ikke liker vedkommende.

Poengsystem

Grunnleggeren av FriendChart, Patrick Jackson, har i et eksempel gitt en person 4,5 av maksimalt 15 poeng. Sammen med karakteren gir han en kort beskrivelse av hvordan de møtte hverandre på en bursdagsfest.

I tillegg til tildeling av poeng kan man også oppgi hvor mye tid man tilbringer med hver enkelt venn. Jackson forklarer at det er naturlig at venner kommer og går. FriendChart er en måte å fange det naturlig vakre ved disse bølgene, ifølge Jackson.

Annonse


Som alltid, når det er snakk om sosiale nettjenester, kan man dele innholdet. Det er mulig å lime inn innhold fra FriendChart på andre nettsteder slik som MySpace eller Facebook.

Kilde:
CNet News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse