ps3axisallies

Annonse


PS3 får ny kontroller?

Mangelen på risting i PlayStation 3-kontrolleren har vært et kontroversielt tema helt fra første dag. Mange spillere har følt at mulighetene for bevegelsesstyring ikke erstattet “rumble” på en tilfredsstillende måte, og savnet den fysiske tilbakemeldingen ristefunksjoner gir. Og vi er ganske så enige.

Det har lenge vært kjent at Sonys rettslige krangler med risteteknologi-utvikleren Immersion har vært en av grunnene til manglende støtte for funksjonaliteten, men etter at de to selskapene løste sine problemer, har mye tydet på at en ristende PS3-kontroller er på vei.

Nye muligheter

I et ferskt intervju med nettstedet Kikizo bekrefter den nye Sony-toppsjefen, Kaz Hirai, at en ny kontroller vil på et tidspunkt dukke opp. Ikke bare vil den mest sannsynlig inneholde ristefunksjonalitet, men også nye, ukjente funksjoner.

I følge Hirai er PS3-kontrolleren noe som stadig utvikles, og han trekker paralleller til den opprinnelige PS1-kontrolleren. Som mange sikkert husker, manglet den første versjonen av denne de to analoge stikkene, for eksempel, som ble implementert i en senere utgave. PS3-kontrolleren slik den er i dag, er altså ikke den endelige formen.

Annonse


Vi er spent på utviklingen, og håper på en eller annen avsløring under Tokyo Game Show i september, der Kaz Hirai skal holde åpningstalen.

Hvilke funksjoner kunne du tenke deg i en spillkontroller?

Les mer her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse