pspsilver2000

Annonse


Ny PSP klar for Europa

Den nye, mer elegante og noe oppgraderte versjonen av Sonys håndholdte PSP ble annonsert forrige uke, og lanseringsdatoen ble satt til september/oktober.

Den nøyaktige, europeiske lanseringsdatoen har imidlertid ikke vært 100% bekreftet, men nå forteller Sony at konsollen er definitivt klar for våre butikker i begynnelsen av september. Temmelig nøyaktig to år etter at den originale PSPen ble lansert her til lands, altså.

Samme pris, mer moro

Prisen i europeiske territorier vil ligge på 169 Euro, det samme som dagens PSP ligger på (den eksisterende modellen vil fases ut). I Norge selges PSP med minnekort og hodetelefoner til rundt 2.000 kroner, så det er lett å regne seg til prisen på den nye versjonen.

PSP Slim, eller hva enn den kalles, lanseres i Europa før den lanseres i Japan. Den asiatiske datoen er 20. september.

Annonse


Som alle nå helt sikkert vet, er PSP Light slankere og lettere enn originalen, den har bedre batterilevetid, raskere innlastning av data, og en egen TV-utgang som lar deg vise film og spille på storskjerm. Knappene skal også være bitte litt komfortable, men det får vise seg først når vi faktisk prøver en selv. Forhåpentligvis snart.

Les litt mer her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse