Nå varer batteriet dobbelt så lenge.

Annonse


Store forbedringer i ny PSP

I forrige uke ble Sonys nye versjon av den håndholdte spillkonsollen PSP lansert. PSP Slim, som den foreløpig omtales som, ble ved lansering sagt å ha bedre batteritid. Noen dager etter lanseringen har detaljene begynt å dukke opp.

Ti timer spilletid

Den nye maskinvaren skal kunne underholde deg i åtte til ti timer mellom hver opplading. Dette er en dobling i forhold til dagens batteritid på omkring fem timer. Når du så er nødt til å lade dingsen trenger du ikke lenger lader. PSP Slim kan, i motsetning til sin forløper, lades direkte fra en USB-port.

En annen nyhet er mellomlagring av spilldataene fra UMD-diskene. Økt mengde minne i maskinen betyr at UMD-drevet laster inn store deler av spillet i et jafs. På denne måten skal dødtiden underveis i spillingen bli drastisk redusert. At den økte batteritiden har en sammenheng med dette virker også åpenbart.

Bedre ytelse i alle spill

Funksjonen som tillater mellomlagring av spilldata er en kombinasjon av maskinens firmware og mye større hurtigminne. Nøyaktig hvor mye RAM den nye maskinen får er ikke kjent. Derimot er det klarlagt at spill ikke trenger å bli skrevet spesifikt for funksjonen for å dra nytte av den. Alle tilgjengelige spill skal kunne nyte godt av ytelsesforbedringen.

Kilde:
Dailytech.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse