n95_karusell

Annonse


N95 får 8GB lagring

Nokia N95 er for øyeblikket flaggskipet i Nokias N-serie. I påvente av Sony Ericssons kommende telefon W960, og få dager etter lanseringen av iPhone, har ryktene begynt å løpe om en oppdatert utgave av råtassen fra Finland.

Møter konkurransen

Både Apples designperle og Sony Ericssons nye Walkman-telefon har innebygd lagringskapasitet på inntil 8GB. N95 har enn så lenge måttet klare seg med kapasiteten fra et minnekort, som stort sett stopper på 2GB for vanlig MicroSD.

Kritisk batteritid?

Ryktene stammer fra en fil på Nokias nettsider som ble oppdaget av nettstedet Esato. N95 har allerede fått svært gode kritikker for alt unntatt batteritid. Spørsmålet er hvordan en slik oppdatering vil påvirke en standbytid som i utgangspunktet er problematisk for mange. Med all teknologien som allerede fins i mobilen er det også et åpent spørsmål hvor den ekstra kapasiteten eventuelt skal få plass.

Dersom ryktene holder stikk, vil den nye utgaven vil komme i svart utførelse. Nokia selv ønsker ikke å uttale seg om ryktene, til tross for at de stammer fra selskapets egne nettsider.

Kilde:
idg.se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse