secondlife

Annonse


Erotisk rettsak i Second Life

Kevin Alderman, eller Stroker Serpentine som han er kjent som i Second Life, har tjent gode penger på å selge virtuelle sexleketøy i online-spillet. Det vil han gjerne fortsette med.

Alderman saksøker derfor avataren Volkov Catteneo i den virkelige verden, da han mener Catteneo har kopiert forretningsidéen hans. Alderman kjenner ikke Volkov Catteneos virkelige identitet, men håper søkesmålet skal få Linden Labs, selskapet bak Second Life, eller PayPal til å avsløre denne.

Selger kjønnsorganer

Second Life-bedriften til Alderman selger blant annet verktøy som lar avatarene prøve flere seksuelle stillinger. Alderman selger også kjønnsorganer og fetisjutstyr som pisker, lakk og lær. Dette gjør han med så stor suksess at han har kunnet legge ned rørleggerfirmaet sitt og i stedet ansette 12 programmerere på heltid.

Den etter hvert voksende strømmen av ekte penger i Second Life aktualiserer behovet for et rettssystem. En amerikansk jusprofessor mener en egen rettsinstans i Second Life ville hatt bedre forutsetninger for å hanskes med dette søksmålet.

Annonse


Volkov Catteneo har foreløpig ikke kommentert søksmålet.

Kilde:
TBO.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse