Apples advokat sa Jobs sjokkerte verden når han viste frem iPhone i 2007, og at Samsung siden den gang har brukt alle sine krefter på å kopiere designet.

Annonse


Møkk lei iPhone

Den frittalende PC Magazine-spaltisten John Dvorak er møkk lei alt maset om iPhone. Ikke engang Hitler fikk så bred pressedekning da han invaderte Polen og i praksis startet 2. verdenskrig, mener Dvorak.

Hypnotisert av Jobs

Fredag lanseres iPhone offisielt i USA. Men Dvorak tror ikke det blir slutt på iPhone-hysteriet av den grunn. Tvert imot kan vi vel da se frem til noen måneder med post-iPhone-hysteri, skriver spaltisten.

Dvorak lanserer teorien om at en hel verden har latt seg hypnotisere av den mystiske Steve Jobs. Pod-menneskene får snurrende Mac-disker i øynene når de hører mesterens ord.

– Vekk meg når det er over

Det mener Dvorak er eneste forklaring på at tilsynelatende oppegående mennesker presterer å lire av seg så mye svada om iPhone som man har kunnet lese i avisene de siste ukene og månedene. Dvorak erklærer derfor inneværende uke som patetisk og ber om å bli vekket når den er over.

Les hele Dvoraks utbrudd her!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse