indexhero20070109

Annonse


Venter på bedre iPhone

En hype uten like er bygget opp i forkant av Apples iPhone-lansering, og forhåndsinteressen er enorm. Likevel er det mange som vurderer å utsette iPhone-kjøpet til Apple kan tilby et bedre produkt.

Hemmelige ringepriser

Blant bekymringsmomentene er dårlig batterikapasitet, høye priser og lav surfehastighet. Mange bekymrer seg også over at mobiloperatøren AT&T, som har monopol på å tilby iPhone, ikke vil offentliggjøre prisene på abonnementet man må binde seg til.

iPhone kommer i to versjoner til lanseringen: En med 4 GB minne og en med 8 GB. Disse vil koste henholdsvis 499 og 599 dollar, eller 3000 og 3600 kr.

Frykter flopp

Analytikere påpeker at det kan være mange grunner til å utsette iPhone-kjøpet. Blant annet er Apple kjent for å rulle ut nye, forbedrede produkter kontinuerlig. Se bare på iPod, som er blitt både billigere og bedre siden debuten.

Annonse


Nå frykter markedet at all forhåndsoppmerksomheten rundt iPhone paradoksalt nok kan gjøre at telefonen flopper.
– Selv Gud kunne ikke funnet opp en dings som kan leve opp til den forhåndsomtalen som er blitt iPhone til del, sier Harvard-professor David Platt til Reuters.

Analytiker Michael Gartenberg fra Jupiter Research mener at iPhones suksess står og faller på om Apple klarer å utvide produktporteføljen og få ned prisene i løpet av relativt kort tid.

Kilde:

Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse