Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Casey Serin har ertet på seg «halve USA» med sin glatte stil og smarte forretningsmetoder. (Ill.: iamfacingforclosure.com)

Blogger måtte rømme USA

Casey Serin kalles «verdens mest forhatte blogger». Nå har han gått i dekning i Australia. Les hvorfor.

Den opprinnelig ukrainske Serin (24) har gjennom bloggen iamfacingforclosure.com («jegrisikerertvangsauksjon.com») fortalt verden om hvordan han kjøper og selger eiendom. Metodene er noe annerledes enn de som den gjengse eiendomsmegler bruker, og mange mener at det er snakk om ren svindel.

Glatt fyr

I bloggen skryter Serin av hvordan han lever fett på å lure andre og unngår å jobbe. På bildene framstår han med fin bil, glatt sleik og hudfarge som bærer preg av mange timers latskap på stranda. Han er en mester i å irritere vanlige, ærlige arbeidsfolk.

Reaksjonen har ikke latt vente på seg. Flere blogger er opprettet av såkalte haterz – folk som bruker mesteparten av tiden på å skrive negative ting om Serin. Han har til og med fått en egen Wiki til sin ære, Caseypedia. Og en kreativ mikser har laget en egen danselåt med den forhatte bloggeren som tema.

Forlot kona blakk

Dråpen som fikk begeret til å flyte over var likevel at han skal ha forlatt sin smellvakre kone Galina i en svinedyr leilighet uten en cent. Husbonden selv har stukket av til Australia – i redsel for at illsinte kunder og semi-profesjonelle hatere skal komme og ta ham.

Nå samler Serin-haterne inn penger til konas skilsmisseadvokat, uten å vite om hun virkelig vil skille seg…

Skriver bok

Hat-kampanjen har fått så store dimensjoner at de store mediene har begynt å interessere seg. Han har allerede vært med i to TV-show, og forespørslene står i kø.

Selv tilbakeviser hovedpersonen historien som satte sinnene i kok i USA:

– Nei, jeg forlot ikke kona mi blakk for å stikke av til Australia. Det er utrolig hvordan noen folk prøver så hardt å sabotere mine forsøk på å tjene penger på ærlig vis, skriver han i bloggen, som han åpenbart har gjenopptatt fra sin nye base.

Serins nye forretningsidé er et bokprosjekt. Noe som selvsagt også å irritere haterz-gruppa, som mener det er umoralsk å tjene penger på å fortelle om en svindelkarriere.

Kilder:
News.com
Wikipedia.org

Stikkord: internett