Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Blir den like elegant?

Ny PSP rundt hjørnet?

Nye rykter om redesignet PSP dukker opp igjen. Lansering skal være nært forestående.

Vi har tidligere skrevet om at en oppgradert versjon av bærbare PSP er på vei, og Sony har for så vidt også bekreftet dette, uten å gå inn på detaljer.

Nettstedet Kotaku har nylig fått tak i nærmere informasjon om konsollen, som visstnok er svært troverdig.

Det er naturligvis ikke snakk om en fullverdig oppfølger, ingen ordentlig PSP2, men en redesignet, forbedret utgave av originalmaskinen. Akkurat som PS1 og PS2 fikk noen år etter opprinnelig lansering.

Nye muligheter

Så maskinvaren på innsiden forblir den samme, men de ytre forbedringene skal være merkbare. Den blilr mindre og slankere, og med en bedre LCD-skjerm. Skjermen skal samtidig trekke mindre strøm fra batteriet, slik at levetiden blir lengre, visstnok opptil fire ganger dagens PSP.

Dessuten skal UMD-drevet være raskere og mer effektiv, og maskinen skal ha 8 GB innebygd minne.

Til slutt skal knappene være mer komfortable å bruke. På tide.

Detaljer rundt prising og lansering er foreløpig ikke avslørt, men vi forventer at Sony viser frem konsollen offisielt for første gang på E3-messen i juli. Vi kommer tilbake med mer info når den er dukker opp.

Mer info her.

Stikkord: psp