WiFi- nå også i Sonys Blu-ray-spillere.

Annonse


WiFi-kaos i England

For en stund siden ble det rapportert av engelske forskere at trådløse WiFi-nett kan være skadelig for deg. Uttalelsene ble møtt med stor skepsis og vantro blant mange, men tydeligvis ikke alle. Nå har engelske datafirmaer har blitt nedringt av redde foreldre og usikre brukere som vil ha fjernet sitt trådløse system.

Kaos på skolene

Dataselskapet Scooter Computers skal ha mottatt hundrevis av telefonsamtaler som omhandlet farene ved WiFi.

Noen av innringerne hadde vært så redde for farlig stråling at i tillegg til å dra ut kontakten til sitt eget nettverk, hadde de også bedt naboen om å gjøre det samme. Etter det hadde familiemoren bedt skolen hvor hennes datter gikk om å fjerne all form for trådløs nettverk ved skolen, da det var ekstra farlig for barn i ung alder.

Mindre hodepine

Flere forskere har i ettertid avvist hele teorien, men de som har fjernet WiFi-en er svært fornøyde.
– Jeg sover mye bedre, og har mindre hodepine, forteller en lykkelig Nicola Hart.

the Register

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse