Hopp til navigasjon Hopp til innhold
forza 2 shot

Vinn vårens bilspill

Forza 2 er rett rundt hjørnet, og vi deler ut tre eksemplarer av spillet.

Forza Motorsport 2 er etterlengtet av mange, og med god grunn. Det er et veldig flott bilspill, som heller seg mot den realistiske delen av sjangeren. De over 300 bilene du får tilgang til oppfører seg veldig realistisk, er nøyaktig modellert, og du kan oppgradere dem videre for å oppnå enda bedre resultater. Dessuten kan bilene pyntes med egne mønstre, bilder og illustrasjoner, og selges til andre gjennom et auksjonshus.

Naturligvis inkluderer spillet en omfattende onlinemodus, community-muligheter gjennom den offisielle nettsiden, og masse annet snacks for bilelskere. Det er virkelig mye å hente her.

Vi har spilt Forza 2 en god stund nå, og er veldig begeistret for spillet. Du kan også lese vårt tidligere intervju med sjefsprodusenten, Dan Greenwalt, og sjekke ut siste KLiKK-episode for nærmere innblikk på spillet. Vår fulle anmeldelse er klar neste uke.

Nå har du sjansen til å prøve spillet selv. Vi gir nemlig bort tre eksemplarer av Forza 2, og alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål.

Konkurransen er avsluttet!