Hopp til navigasjon Hopp til innhold
I iTunes 7.2 kan du kjøpe spill - og muligens snart filmer og TV-serier. (Ill.: Apple.com)

DRM-fri iTunes klar

Nå kan du laste ned lovlig musikk i bedre kvalitet.

Nordmenn kan nå kjøpe musikk uten kopisikring i høyere lydkvalitet med den nye versjon 7.2 av iTunes. kvaliteten er hevet fra 128 kbps til 256 kbps, med mulighet til å oppgradere de låtene du allerede har kjøpt mot et tillegg.

Bedre backup

Nytt er det også at du nå kan sikkerhetskopiere musikkfilene dine til flere CD- eller DVD-plater. Programmet finner selv ut hvor mye det er plass til på hver enkelt plate, og ber deg sette inn en ny når det er behov for det.

Film kommer?

Det er nå også mulig å kjøpe enkle iPod-spill (Lost the Game, tetris etc.) via iTunes. Det finnes også valg både for TV-programmer og spillefilmer, men ingenting er å finne i butikken i den norske utgaven ennå . Dette på tross av at det står klart og tydelig i hjelpefilen at det nå skal være mulig.

iTunes versjon 7.2 kan lastes ned fra Apple Norge

Oppdatert 31/5-2007 kl. 21.52

Stikkord: itunes, lydogbilde, mac