Snart får du rocke til enda flere sanger, denne gangen med trådløse gitarer. Dette bildet er fra Guitar Hero II.

Annonse


Guitar Hero III-sanger avslørt

De to første spillene i Guitar Hero-serien har vært suksesser, og begge ble produsert av selskapet Harmonix. Etter at Activision gikk inn som utgiver, ble det annonsert en 80-tallsversjon som kommer denne sommeren, kalt Guitar Hero Encore: Rocks the 80s (kun til PS2). Senere i høst kommer det en ny, fullverdig oppfølger til alle nestegenerasjonskonsoller (også Wii!) og PS2. Riktignok er ikke det offisielle navnet Guitar Hero III, men det er bare logisk å kalle spillet for dette.

Det er for øvrig Tony Hawk-utvikleren Neversoft som nå står bak spillet, etter at de originale utviklerne Harmonix inngikk allianse med EA og MTV om å utvikle bandsimulatoren Rock Band. Som også kommer til høsten.

Grunsj-rock og gamle slagere

Det har fortsatt ikke kommet noen komplett liste over sanger i GHIII, men her er i hvert fall en liten smakebit på hva vi har i vente:

Orginale opptak:
“Cult of Personality” av Living Colour
“Paint It Black” av the Rolling Stones
“Cherub Rock” av Smashing Pumpkins
“Sabotage” av Beastie Boys
“The Metal” av Tenacious D
“My Name Is Jonas” av Weezer
“Knights of Cydonia” av Muse

Annonse


Cover-låter:
“Rock And Roll All Nite” av Kiss
“School’s Out” av Alice Cooper
“Slow Ride” av Foghat
“Barracuda” av Heart

Nye kontroller og wii-lansering

Det har også blitt kjent at spillet vil få to nye kontrollere – En Gibson Les Paul-gitar til Xbox 360-, PS3- og Wii-konsollene, og en Gibson Kramer Guitar til Playstation 2. Begge kontrollene vil være trådløse.

Det nye spillet vil også inkludere en rekke nye funksjoner, som for eksempel en utvidet online-tjeneste som gjør det mulig å spille mot spillere verden over. Guitar Hero III vil komme allerede denne høsten.

Annonse