Hvem kunne vel ikke tenke seg en kopp te med denne mannen?

Annonse


Drikk te med Nelson Mandela

Det er alltid noe nytt og spennende som blir solgt på eBay. Denne gangen er det Nelson Mandela som blir solgt til høyeste bud.

Pengene går til barna

Hele selskapet er arrangert i samarbeid med Mastercard, som vil la deg og én person til sitte og drikke te med en av verdens best ansette mennesker. Teselskapet vil befinne seg i Nelson Mandela Foundations hovedkvarter i Sør Afrika, en eller annen gang før 2008. Nøyaktig tid velger du selv, skulle du være den heldige vinner.

Foreløpig er det høyeste budet på drøyt 17 000 dollar, omtrent 105 000 norske kroner. Auksjonen går ut allerede i dag, og dessverre er auksjonen kun for spesielt inviterte. Du kan imidlertid se utviklingen her, hvis du skulle være interessert.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse