LPPC NV1

Annonse


Lost Planet først med supergrafikk

DirectX 10 er, som de fleste sikkert vet, teknologien som skal gi oss PC-grafikk vi tidligere bare kunne drømme om. DX10 er en integrert del av Windows Vista, og krever moderne grafikkort fra NVIDIA eller ATI (som nettopp annonserte sine DX10-kort).

Selv om flere eksisterende spill som Company of Heroes og Supreme Commander får patcher som gir dem DX10-støtte, blir japanske Lost Planet det første spillet med full DX10-støtte ut av esken. I det minste i følge en pressemelding fra NVIDIA.

Rett rundt hjørnet

Lost Planet, utviklet av Capcom, kom til Xbox 360 tidligere i år, og var en passe underholdende actionopplevelse som vi belønnet med terningkast fire. Du kan selv laste ned en demo av Lost Planet fra vår demoside.

Det store skredet av DX10-spill er forventet å fortsette utover sommeren og høsten, med mye omtalte Crysis som frontfigur. Vi har spilt det, og vet det ser bra ut.

Annonse


I mellomtiden kan du lese vår anmeldelse av Lost Planet til 360.

LPPC NV2