Hopp til navigasjon Hopp til innhold
LPPC NV1

Lost Planet først med supergrafikk

Capcoms snødekte epos blir det første spillet som støtter DX10 fullt ut.

DirectX 10 er, som de fleste sikkert vet, teknologien som skal gi oss PC-grafikk vi tidligere bare kunne drømme om. DX10 er en integrert del av Windows Vista, og krever moderne grafikkort fra NVIDIA eller ATI (som nettopp annonserte sine DX10-kort).

Selv om flere eksisterende spill som Company of Heroes og Supreme Commander får patcher som gir dem DX10-støtte, blir japanske Lost Planet det første spillet med full DX10-støtte ut av esken. I det minste i følge en pressemelding fra NVIDIA.

Rett rundt hjørnet

Lost Planet, utviklet av Capcom, kom til Xbox 360 tidligere i år, og var en passe underholdende actionopplevelse som vi belønnet med terningkast fire. Du kan selv laste ned en demo av Lost Planet fra vår demoside.

Det store skredet av DX10-spill er forventet å fortsette utover sommeren og høsten, med mye omtalte Crysis som frontfigur. Vi har spilt det, og vet det ser bra ut.

I mellomtiden kan du lese vår anmeldelse av Lost Planet til 360.

LPPC NV2