Hopp til navigasjon Hopp til innhold
ps3closeup

Ny oppdatering til PS3 på vei

Detaljene rundt ny firmwareversjon til Sonys konsoll begynner å lekke ut.

Det skal sies at Sony er flinke til å oppdatere konsollene sine jevnlig. Både PSP og PS3 får programvareoppdateringer ganske ofte, i motsetning til Xbox 360 som får større, men sjeldnere, oppdateriner.

I følge en lekkasje på Sony-forumene har det nå dukket opp en del detaljer om versjon 2.00 av PS3-firmware, som etter sigende skal være nært forestående, i det minste i USA.

RSS-nyheter

Oppdateringen skal inkludere en rekke hyggelige nyheter, mange av dem allerede kjent fra PSP. For eksempel muligheten til å legge inn egne bakgrunnsbilder, og laste ned RSS-feeder – noe som PSP-eiere har kunnet gjøre en god stund.

Dessuten inkluderer oppdateringen en rekke kosmetiske og praktiske endringer, som muligheten til å gå inn i menysystemet mens du pauser spillet, se klokkeslett når du trykker inn PS-knappen, bruke nye slideshow-effekter, nye visuelle effekter ved musikkavspilling, og mye mer.

Dessuten skal støtten for PlayStation- og PlayStation 2-spill være ytterligere forbedret.

Skaleringskrøll

Mange forumbrukerne legger merke til at oppdateringen tilsynelatende ikke inkluderer støtte for avspilling av Blu Ray-filmer i 720p. Dette problemet håper vi blir fikset snart.

Hvorvidt de nye funksjonene er reelle, og når oppdateringen eventuelt slippes, er uvisst. Men listen virker til å være rimelig troverdig, og vi ser frem til offisiell informasjon fra Sony.

Stikkord: playstation