Figurer av både Pluto og Mikke vil være tilgjengelig med Disney Xtreme Digital.

Annonse


Disney med MySpace for barn

I går avslørte Disney at de vil lage et program som vil gi barn muligheten til å lage sine egne, personlige sider på nettet. Konseptet ligner mye på det enormt populære konseptet til MySpace, som har en litt eldre målgruppe enn det Disney har i tankene.

Kontrollert miljø

Disney Xtreme Digital, som programmet heter, har som hensikt å kontrollere barnas internettaktivitet, og å gi dem en mulighet til å kommunisere med andre over nettet på en sikker måte. For eksempel vil barna kun ha tilgang til en forenklet chatteversjon ved kontakt med andre. Denne begrensningen skal forhindre barna i å avsløre personlig informasjon og anvendelse av stygt språk, og kan overvåkes og administreres av foreldre.

For å pynte på sidene sine kan barne velge mellom bilder og figurer fra Disneys enorme karakterbibliotek. På denne måten vil Disney få distribuert sitt materiale på en kontrollert måte, rett til målgruppen. Det vil også være et poengsystem i programmet. Jo mer aktivt barnet bruker programmet, desto mer poeng vil inkasseres. Poengene kan brukes for å kjøpe virtuelt smådill til barnas personlige webplass.

Kilde:
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse