Hopp til navigasjon Hopp til innhold
IMG_6269

Norges beste i Gears of War

Norgescupen i Gears of War gikk av stabelen i helgen. Hvem var best?

Vi tok turen innom Go-Kart-senteret Huysman Karting lørdag ettermiddag for å sjekke steningen på Norges første Gears of War-cup. Det var en lang vei å reise for oss som sjelden forlater Oslo sentrum, men det var definitivt en interessant opplevelse.

Kanskje fordi det var så mye genuin entusiasme å spore blant deltakerne. Når vi kom, var semifinalene godt i gang, men lagene hadde spilt omtrent uten stans helt fra klokka 9.00. Nesten tolv timer senere var spillerne slitne, men fremdeles fulle av pågangsmot.

Ghost of Norway var laget som i følge arrangørene utmerket seg tidlig, og de kjempet en knallhard kamp mot underdogene i Deathgods mens vi var innom. Til slutt vant spøkelsene, og spilte mot Flames of Eternity i finalen, som endte med seier til Ghost of Norway.

Arrangementet virket vellykket, og vi gratulerer vinnerne. Vi håper også å se flere tilsvarende konkurranser i fremtiden.

IMG_6281