Amazon skal nå selge film som streamet video.

Annonse


Amazon blir pakkefirma

Nå skal online-varehuset Amazon.com åpne opp lagrene sine for uavhengige selgere. På denne måten vil selgeren (for eksempel en eBay-selger) kunne dra nytte av distribueringsnettverket til Amazon.com for å både lagre og sende pakkene sine.

Myk start forrige høst

Amazon åpnet allerede i høst opp sine lager for andre selgere, men da måtte varene være registrert på Amazon.com. Hvis de var det, fikk de tilgang til de over 20 distribusjonssentralene til Amazon verden over. Nå skal Amazon fjerne denne restriksjonen, og åpne opp systemet sitt for de som har registret varene sine også andre steder.

Alt man trenger å gjøre er å printe ut et klistremerke fra Amazon.com, klistre det på pakken man vil sende, og gi den videre til Amazon. Pakken vil da sendes ut med resten av Amazons varer, og regningen får man kort tid etterpå. Prisen blir basert på vekt og fraktkostnad.

Vil hjelpe andre

Det kommende programmet er en del av et større webinitiativ, kalt Amazon Web Service. Amazon vil prøve å hjelpe med deres opparbeidede erfaring og solide infrastruktur til mindre firmaer, som er villige til å betale for den ekstra assistansen.

Kilde:
CNET

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse