Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Hva er vel bedre enn stæsj til mobilen?

iPhone-tilbehør i butikkene

Selv om iPhonen fortsatt ikke har blitt sluppet, er det nok av tilbehør å velge i.

Allerede fra lanseringen av Apples iPod var tilbehørsprodusentene i gang med å lage nye dingser for å forbedre den populære maskinen. Snart vil iPhone bli lansert, og produsentene er klare for også denne dingsen. Tilbehøret er i butikken, og her er en knippe vi fant på nettet.

Skjermbeskytter

Cleartouch screen protector er produktet som skal redde iPhone fra all hverdagslig slit den vil gå igjennom. Riper og støv vil aldri nå frem, og med en selverklært perfekt harmoni mellom anti-glare og optisk klarhet er dette noe enhver iPhone-eier må ha.

Beskyttende lærcase

Designio Leather Case er en håndlaget lærbeskyttelse som ikke bare vil beskytte skjermen på din iPhone, men også resten av telefonen. Produsenten skryter av et ”tidløst design” og lover deg en både sofistikert og allsidig telefon etter at du har satt på dette vidunder av en lærkreasjon.

Tørkepute

Hvis man ser bort i fra de to punktene over, hvordan skal man da kunne holde skjermen ren? Jo, da går man i anskaffelse av en tørkepute. Screen Puff skal fungere som et pyntelig anheng til telefonen din, i tillegg til å kunne pusse skjermen din. Den er liten og søt, finnes i mange farger og koster bare snaue 15 kroner (omregnet fra amerikansk webpris).

Pekepenn

OmniPen Pro er pennen som skal revolusjonere hverdagen din. Det er en pekepenn som også fungerer som en vanlig penn, og tilbyr i tillegg laserlys. Produsenten selv omtaler det som et må-ha-produkt for alle profesjonelle (hva man må være profesjonell i er ikke nevnt).

I tillegg kommer det «vanlige» tilbehøret som handsfree-sett til bilen, ekstra ladere og ulike kabler for å koble sammen din iPod med iPhonen.

Listen over alle tilbehør kan sees i sin helhet her.

Stikkord: iphone