Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Opera 9.2 gir deg Speed Dial. Bedre oversikt og kjappere surfing. (Ill.: Opera)

Ny Opera til PC og Wii

Opera lanserer 9.2 til pc-plattformen og oppdaterer samtidig Wii-versjonen.

Opera har nok å gjøre om dagen. Både konsoll og pc-plattformen må dekkes. Nå er versjon 9.2 til PC klar for nedlasting samtidig som de har sluppet den ferdige versjonen til Nintendos spillkonsoll Wii.

Wii-forbedringer

Har du Wii er det ingenting å vente på. Versjonen er kun gratis fram til juni 2007 og har en størrelse på 285 blokker (Wii-mål). Den har bedre foreldre-kontroll, zoom, font og er kjappere å starte for å nevne noe.

Opera 9.2

Opera 9.20 til PC-plattformen har fått en ny funksjon kalt Speed Dial. Speed Dial ligner mye på Internet Explorer 7 sin mulighet til å vise thumbnails av flere nettsider samtidig ved hjelp av Quick Tabs-knappen, men har i tillegg mange ekstra nyttige funksjoner som gjør surfingen kjappere.

Opera 9.2 lastes ned her.

Kilder:
Kotaku
Opera

Stikkord: internett, nettlesere, opera, programvare, wii