Hopp til navigasjon Hopp til innhold
DSC01449

Ingen GHII-tilbakekalling

Problemene med Guitar Hero II for Xbox 360 ligger trolig i programvaren.

Spillforum de siste dagene har flommet over av klager på den nyeste versjonen av Guitar Hero II til Xbox 360 (som vi anmeldte i går). Det er visstnok to spesifikke modeller av gitaren som har hatt trøbbel med den såkalte «whammy baren», som rett og slett ikke fungerte som den skulle. Spillet ble med dette så i si uspilbart for mange vordende gitarguder, og vi forstår frustrasjonen. Selv om vårt anmeldereksemplar har vært spart for problemet.

I følge bransjebladet Faro Journalen, er de fleste av spillene som selges i Norge berørt av dette.

Faro Journalen har vært i kontakt med Activision angående problemet, og det viser seg at alt som skal til er en softwareoppdatering, som vil snart distribueres over Xbox Live. Det høres mystisk ut at noe som tilsynelatende er et hardwarefeil kan fikses slik, men vi får bare håpe.

Så har du en gitar som ikke fungerer, trenger du ikke bytte den ut. Bare vent på oppdateringen. Vi er spent på resultatet.

Mer om saken i Faro Journalen.

Stikkord: hero, xbox