Denne iPod Shuffle-N er inspirert av

Annonse


Bunad-iPod til 17. mai

Som en honnør til sine mange norske kunder vil Apple i mai lansere iPod-serien iPod Shuffle-N. Serien består av iPod Shuffle-modeller inspirert av norske bunader.

Begrenset opplag

iPod Shuffle-N vil kun være i salg mellom 9. og 17. mai i Apples egne butikker. Hver modell vil kun bli laget i tusen eksemplarer, så det er ventet rift om disse fremtidige samleobjektene.

En talsmann for Apple Norge forklarer årsaken til produktlanseringen:
– Idéen fikk vi da flere av Apple-toppene var i Norge på seminar for noen år siden. Slutten på seminaret falt sammen med 17. mai-helgen, og flere av amerikanerne ble svært imponerte over de vakre norske folkedraktene, sier Stian Vindel i Apple Norge til ITavisen.

Skal fremme norsk kultur

Deler av inntektene fra iPod Shuffle-N-salget vil gå til et fond som skal fremme norsk folkemusikk og kulturarv i utlandet. Initiativtager Helga Røysebotn i Foreningen for fremme av norsk kulturarv (FFNK) er svært fornøyd med initiativet til Apple:
– Denne gaven gjør at vårt budskap kan nå ut til langt flere mennesker, sier Røysebotn til ITavisen.

Annonse


Apple avviser at Shuffle-stuntet er et forsøk på å skaffe seg et posotivt omdømme. Apple har flere ganger måttet tåle sterk kritikk fra norske forbrukermyndigheter, blant annet på grunn av DRM-løsningen i iTunes og dårlig kundeservice.

Vinn en bunad-iPod!

ITavisen har fått ti iPod Shuffle-N til å gi bort til våre lesere. De leserne som har sendt inn et bilde av seg selv i bunad til e-postadressen [email protected] innen midnatt søndag, vil være med i trekningen om en iPod Shuffle-N.

_MG_1078

Annonse