xbox 360 Elite

Annonse


Xbox 360 Elite kommer før 1. mai

Den nye utgaven av Microsofts populære spillkonsoll skal være ute i butikkene i USA i slutten av april, og prisen blir 480 dollar (om lag 3000 norske kroner). Dagens Xboxer med harddisk, altså Premium-utgaven koster i Norge ca. 3000 kroner, så den nye utgaven blir trolig en tusenlapp eller mer dyrere her.

120 GB og HDMI

Den har 120 Gigabyte harddisk innebygd. I tillegg kan brukerne nå se ekte HD med HDMI-utgang (digital videoutgang). Dermed kan maskinen kobles til en ny flatskjerm med HDMI for full HD-opplevelse.

Har du Microsofts eksterne HD DVD-spiller for Xbox 360, kan du spille HD-film med maksimal bildekvalitet (1080p). At en HDMI-kabel følger med i pakken, er utvilsomt en god nyhet. For HDMI-kabler er slett ikke billige.

Hi tech-møbel i stua

Fargen er svart, noe som får Xbox til å se mer ut som et high tech-møbel i stua mer enn en spillkonsoll. Likheten med en viss annen konsoll fra rivalen Sony er kanskje ikke slående, men Xbox har utvilsomt tatt et nytt skritt i samme retning.

Annonse


Verken lanseringspris eller data er forløpig annonsert for Norges vedkommende. Men tidlig vår/sommer er sannsynlig. Det sdamme er en pris på om lag 3500 kroner.

Kilder:
Gizmodo.com
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse