LINUX-DILDO? Et ondt programvareimperium dominerer sex-leketøybransjen. Nå vil Folket ta makta.

Annonse


Vil ha åpen sex-kode

I følge analytikere i den teknologisk orienterte delen av sex-bransjen finnes det et slags «Microsoft» som utvikler programvare til dildoer og annet, stadig mer avansert utstyr som folk kan kose seg med.

Dette vil de nå et knippe unge, sinte menn ha slutt på, og varsler et opprør som ligner det Linux og fri/åpen kode-bevegelsen har gjort med programvare for PC.

Linux i dildoen?

Det er med andre ord i ferd med å utvikle seg en mot-bevegelse som vil ha slutt på den proprietære koden i sex-dingsene.

Kyle Machulis er såkalt teledildonics-ekspert. Teledildonics er en slags bevegelse som kjemper for bedre virtuell sex. Blant annet har «bevegelsen» arrangert egne fjernsex-fester der deltakerne deltar i seksuelle aktiviteter via nettet.

Annonse


– Sett i gang!

Nå tar Machulis til orde for å at åpen kode skal få innpass i bransjen. Først og fremst fordi han mener at det eksisterende digitale sex-utstyret – kanskje bokstavelig talt – har stivnet.

– Det er som å knulle en faksmaskin, sier Machulis, som nå oppfordrer folk til å ta fram sine C++-kunnskaper og sette i gang.

Utttalelse falt under en paneldebatt under SXSW-konferansen for interaktive medier i Austin, Texas søndag.

Kilde:
The Register

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse