Er denne dyre CD-spilleren bedre enn iPod nano?

Annonse


– iPod bedre enn topp CD-spiller

Direktør Ashley James i det respekterte hfi-firmaetAVI er ikke nådig i sin dom over svindyre CD-spillere som fortsatt er på markedet – på tross av at harddisker og og MP3-spillere nå ser ut til å overta rollen som musikkformidler for folk flest.

CD til 150 000?

– Jeg kan nevne minst seks CD-spillere som har fått topp anmeldelser med fem stjerner og alt tøvesnakket som følger av slikt. Disse låter markant verre enn iPod, sier James til det britiske nettstedet tech.co.uk.

CD-spillere til mange titusener av kroner (noen helt opp i hundretusenkronesklassen) finnes fortsatt i butikkene, og kjøpes av hi-fi-entusiastene. I følge James kan de altså nøye seg med en iPod nano til litt over tusenlappen.

– Smart markedsføring

AVI-sjefens uttalelser har ikke overraskende vakt diskusjon blant lydfrikere på nettet. Mange mener at han bare sier dette for å markedsføre sine egne produkter, som blant annet omfatter dyre CD-spillere.

Annonse


Når folk kommer inn i butikken og kobler sin iPod til en AVI-forsterker, vil de straks merke forskjellen når en av AVIs topp CD-spillere blir koblet på, hevdes det.

Det er nettopp denne «bakoversveisen» AVI-sjefen vil oppnå ved å snakke stygt om den gode, gamle CD-spilleren, mener flere innsendere.

Annonse