dreamfall_poster

Annonse


Drømmefall går episodisk

Drømmefall hadde sine feil, ja, men klarte samtidig å etablere en rekke interessante personligheter og lokasjoner som vi veldig gjerne vil besøke igjen, og lære mer om. Og det er ingen tvil at avslutningen på spillet åpnet for en fortsettelse.

Som etter hvert ganske mange utviklere, vil nå også Funcom følge opp Drømmefall i nedlastbart, episodisk format. Oppfølgeren vil altså ikke gjøres tilgjengelig i butikk, men vil bare kunne lastes ned fra nettet.

På en pressekonferanse i dag, arrangert i forbindelse med kveldens Gullstikka-utdeling, ble det offentliggjort at Filmfondet sponser Funcom med halvannen million kroner nettopp til utvikling av Drømmefall-oppfølgeren.

Tidlig i utviklingen

Det er ikke avslørt noe lanseringsdato, eller noe mer konkret informasjon om spillet. Funcom har naturligvis nok å gjøre med å ferdigstille Age of Conan, som lanseres i oktober. Vi regner ikke med å høre noe særlig mer om Drømmefall-episodene før den tid.

Annonse


Episodisk innhold benyttes blant annet av Valve, som likevel sliter med å levere nye kapitler i Half Life 2-sagaen tidsnok, og Telltale Games, som månedlig lanserer Sam & Max-episoder.

Vi kommer med mer informasjon så snart den er tilgjengelig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse