Dra hele PCen over på Mac

med Prallels Desktop kan du kjøre Windows-programmer i OS X og dra hele PC-miljøet ditt over på en Mac.

Parallels er et program som lar deg kjøre Windows i et mac OS X-miljø – forutsatt at du har en ny Intel-Mac. Nå har programmet kommet i en oppgradert utgave.

Kjør over alt fra PCen

Det nye er funksjonen Coherence, som lar deg kjøre individuelle Windows-programmer i OS X uten at du ser Windows i det hele tatt. Funskjonen har vært ute i beta en god stund, men nå er den altså lagt inn i den ferdige versjoenn av Parallels Desktop.

Nytt er også muligheten til å å overføre hele Windows-miljøet ditt fra en ekstern PC, uten å måtte installere Windows på ny. Du kan kjøre Windows i et eget vindu, og fritt skifte mellom W9indows og Mac OS X uten å boote på ny.

Annonse

Kilder:
parallels.com
BetaNews.com

Se video av Coherence fra YouTube:

Annonse
Annonse