Kjøp sexy MySpace-venner

Disse vennene kan bli dine hvis du faker litt.

MySpace blir et stadig viktigere sted å profilere både seg selv og det sosiale nettverket sitt. Arbeidsgivere tar i stadig større grad nettstedet i bruk for å sjekke søkeres nettverk.

Kjøper pene venner

Tjenesten FakeYourSpace lar deg leie venner for en symbolsk sum. Og vennene er ikke hvem som helst, men vakre og attraktive modeller.

Ved hjelp av bildebanken iStockPhoto.com har FakeYourSpace latt brukere legge til modellene som venner i MySpace-profilene sine. Postene blir skrevet enten av brukerne selv, eller av staben på FakeYourSpace.

Annonse

Populært tiltak

Brant Walker driver FakeYourSpace med hjelp av to ansatte fra sitt eget hjem i San Diego. Han sa han fikk idéen da han surfet på MySpace og så at noen brukere hadde langt flere attraktive venner enn andre.

FakeYourSpace har gått svært godt, med opptil 50 000 treff hver dag. Nå er imidlertid nettstedet i trøbbel, etter at iStockPhoto har besluttet at tjenesten bryter med deres betingelser, ved å bruke deres bilder til formål som ikke er godkjent.

Må spørre modellene først

FakeYourSpace vil derfor være nede de nærmeste dagene, mens Walker forsøker å finne andre kilder til bilder, samt kontakter flere av de aktuelle modellene for å få samtykke til å selge dem som venner til de mindre populære.

Kilde:
News.com

Annonse
Annonse