iPhone på Oscar-show

indexhero20070109

Det 30 sekunder lange innslaget nevnte ikke Apples kommende mobiltelefon med ett eneste ord.

Historiske stjerner

I stedet ble det presentert en lang kavalkade med kjente, historiske Hollywood-navn. Blant dem var Lucille Ball, Dustin Hoffman, Will Ferrell, og Herr Utrolig fra animasjonsfilmen De Utrolige. Sistnevnte skapt av Pixar, selskapet som Apple-sjefen Steve Jobs skapte og som seinere er kjøpt av Disney-konsernet.

Annonsen ble innledet med en gammeldags ringetone av den typen som lød i utvalgte (det var ingen selvfølge å ha telefon) norske hjem på 1950-tallet. Innslaget var laget slik at du fikk se stjernene svare på telefonen.

Annonse

HALLO

Deretter sto det bare et stort «HALLO» og deretter «kommer i juni» på skjermen.

Innslaget ble vist under utdelingen av de tekniske prisene under Oscar-arrangementet, som gikk av stabelen natt til i dag.

Annonse
Annonse